Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα, αναπτυσσόμαστε διαρκώς επιδιώκοντας να σταθούμε πρωτοπόροι στις ολοένα και πιο απαιτητικές εξελίξεις της αγοράς


Οι εγκαταστάσεις μας εδράζονται, μετά και την πρόσφατη επέκταση το 2016, σε ιδιόκτητο χώρο εμβαδού 33.000 τμ και στεγασμένων υποδομών 13.000 τμ, στις οποίες περιλαμβάνονται το εργοστάσιο παραγωγής, οι αποθήκες, το μηχανουργείο κατασκευής καλουπιών και τα γραφεία διοίκησης.

Στις τωρινές μας εγκαταστάσεις μεταφερθήκαμε το 1995. Έκτοτε, επενδύουμε συνεχώς σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό (μηχανές χύτευσης υπό πίεση, καλούπια χύτευσης και συστήματα αυτοματισμού), ενώ επιλέγουμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη της Εταιρείας μας και να αναδιαρθρώσουν τις παραγωγικές διαδικασίες, ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ολοένα και πιο απαιτητικές εξελίξεις του τομέα της βιομηχανίας συσκευασίας τροφίμων.

 


Μηχανουργείο υψηλών προδιαγραφών

Μετά και την τελευταία επέκταση των εγκαταστάσεων της Εταιρείας μας, το νέο Μηχανουργείο είναι πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο με προσωπικό υψηλής κατάρτισης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση καλουπιών.

Πλήρης τεχνική υποστήριξη

Πολύ σύντομοι χρόνοι ανάπτυξης νέων προϊόντων

Άμεση αντιμετώπιση τεχνικών απρόοπτων

Υψηλή και πλήρως ελεγχόμενη ποιότητα κατασκευής

Συντήρηση in-house